Dita e romëve.Olsi Sherifi, kordinatori i njësisë 4, i riu që tejkaloi paragjykimet

Olsi ka tejkaluar çdo sfidë për t’u bërë një qytetar i shkolluar. Prindërit, ndonëse me arsim 8-vjeçar të papërfunduar, e kanë porositur të mësojë, të lexojë, pasi vetëm përmes arsimimit nuk do të etiketohej si “fëmija rom” dhe në të ardhmen do të gjente një punë.

Nga Xhevdet Shehu 

Një bisedë me Ben Blushin në DITA: Më mirë i lirë në një fole sesa i ndotur në një strofull. Askush nuk e ka dëmtuar Shqipërinë moderne më shumë se Sali Berisha. Rama nuk tregon asnjë qëndresë ndaj parimeve për të cilat mori pushtetin. Meta dëgjon këshilla vetëm nga dy njerëz…