Artur Zheji

Shqipëria ka pak ose aspak shpresë, që të jetë sot e nesër një vend i jetueshëm. Kryesisht për faj të shqiptarëve sigurisht. Tani jemi në fundjavë dhe Aeroporti te salla Vip, është plot me politikanë dhe familjet e tyre, që nisen në Vjenë, Londër, Paris dhe edhe më larg akoma vendeve egzotike ose lluksoze.

Nga Ilir Sinanaj

Një nga periudhat më të bukura të punës sime si gazetar ka qenë një përiudhë, ku kam punuar viteve 2013-2014 tek gazeta “Shqiptarja.com”. Ishim një grup i shkëlqyer nga ku mësova shumë dhe u rrita profesionalisht.  Pavarësisht gazetarëve profesionistë, me të cilët pata kënaqësinë të punoja, kjo gazetë simpatike nuk ishte aq e madhe sa për të plotësuar nevojat e mia publicistike dhe gazetareske.