DHURO PER LIBRA Burimet Financiare
në LIBRA

Mënyrat e dhurimit : Bankë & M-PESA

  Dhuro Tani

  Bëhu pjesë e lëvizjes tonë.

  Nga Petrit Beqiri Ketu jemi ne Lumin Lunikut  i cili ndodhet ne Rrethin e Librazhdit ,Qarku i Elbasanit. Po flasim...
  Gjuha e të mësuarit/ Rrugëtimi i vajzës nga Shqipëria në Harvard nisi me 2 fjalë të thjeshta - Perktheu Ilir...
  Sa të sigurta janë barnat tona? - nga Ada Capi Cilat janё shqetsimet e shqiptarёve mbi barnat? 1. Siguria e...
  Mjafton të jesh rilindas... - nga Arlin Jaupi  Pothuajse që gjate gjithe 27 viteve te demokracise ka qene e vështirë...
  Do them pra , qe u rritem ne trazicion, rremuje ngado - nga Serxho Cupi Nje shtet qe nuk mendon per te ardhmen e te...

  MISIONI& VIZIONI

  NDRYSHIMI QE NE DUAM

  "Ne vijmë si një mundesi për fuqizimin e lëvizjes popullore
  dhe të vetë qytetarit.
  Së bashku me gjithë mbështetesit tanë,
  do të jemi një levë për ndryshimet politike në vend"

  Libra ne Twitter

  Informohu i Pari

  Regjistrohu për të marr lajmerimet i pari!