NGJARJE
Mimoza Hafizi Kjo fundjavë më bëri bashkë me shumë LIBRA të jugut, të rinj, gra e burra,...
Ben Blushi Jemi vendi me rezervat më të mëdha të naftës në Europë. Fushat tona naftëmbajtëse...
Pershendetje të gjithëve, faleminderit që keni ardhur sot dhe që një nga këto ditë të fundit të...
Të nderuar miq!   Të dashur Libra!     Sot kam kënaqësinë të hap këtë takim të LIBRA-s, 2...