Blog

PRENTIMI QE NUK U MBAJTE KURRE! Vitet 90-te se bashku me ardhjen e pluralizmit politik zgjoi shpresat e banoreve te Dibres per ndryshim dhe aspirim ne familjen e madhe europiane.. Vitet kalonin, qeverite ndryshonin por premrimi ishte I njejte; 'PREMTOJM NDERTIMIM E RRUGES SE ARBRIT'. Madje kishte dhe nga ata subjekte apo kandidate te cilet flisnin dhe me 'fakte' se gjoja leket ishin gati dhe vendosnin dhe data per afat perfundimi te rruges. Ky segment do te shkurtonte te pakten 3 here distancen, punesimi do rritej dhe mallrat buqesore do kapnin tregjet e merituara. Kjo rruge ne fakt nuk do afronte vetem Dibren me Tiranen. Kjo rruge do ta bente durresin portin me te rensishem ne rajon. Kjo pasi Durresi me Shkupin do ishin jo me shum se 160 km. Sot kane kaluar 27 vjet dhe asgje nuk esht bere dhe vetem vazhdojn me premtime premtime premtime... Kronologjia e premtimeve boshe eshte e pashembullt. Dy partite me te medha parlamentare gjate ketyre 27 viteve kane qeverisur nga 13 vite secila ndaj me habit kurajo dhe morali I tyre per te premtuar perseri kete rruge sa here ka zgjedhje. Aktualisht eshte hedhur ne qarkullim KARAMELJA e rradhes se gjoja nje koncesionar do ta ndertoka me ne fund kete rruge.. Por e verteta eshte se asgje nuk eshte firmosur e vulosur. Por populli I dibres eshte i zgjuar dhe I kupton mjaft mire marifetet e tyre. Sot I pyes keta kandidate te emeruar, si te majte dhe te djathte; Si keni fytyre tju dilni perpara dibraneve? Cfar do ju thoni aryre? A keni ndergjegje ju? A keni moral? Aaa po se harrova!! Do beni premtimin e rradhes. Do mburreni me 1-2 segmente qe po te kthehen ne vite as 2-3 hapa nuk arrijne. Pra do hidhni KARAMELEN e radhes dhe do mendoni se na e hodhet dhe 4 vjet. ''Nese me mashtron nje here eshte merita jote. Nese me mashtron dy here eshte injoranca jote. Nese me mashrron heren e trete eshte faji im''. Mjaft me premtime! Eshte koha e veprave.