DHURO PER LIBRA Burimet Financiare
në LIBRA

Mënyrat e dhurimit : Bankë & M-PESA

  Dhuro Tani

  Bëhu pjesë e lëvizjes tonë.

  MINJERA E PASUR QE MERR JETEN E MINATOREVE TE VARFER - nga Hamit Koxha U zbulua nga italia fashiste gjate luftes se...
  Logjika e të menduarit e arsyetuarit është paralizuar nga gazi më i rrezikshëm i vdekjes së qelizave te trurit… Ajo...
  Në ditën e sotme ,kandidatja për deputete e Qarkut Tiranë për partinë LIBRA ka zgjedhur nje mënyrë krejt origjinale...
  Gjoba te padrejta - nga Enkeled Resulaj Shteti ne menyre “TINZARE” po vendos gjoba kundrejt bizneseve.
  Po shkruaj pak për Vorën, këtu afër Tiranes. Vora, në përbërje të saj ka njësitë administrative Bërxullë, Prezë,  dhe...

  MISIONI& VIZIONI

  NDRYSHIMI QE NE DUAM

  "Ne vijmë si një mundesi për fuqizimin e lëvizjes popullore
  dhe të vetë qytetarit.
  Së bashku me gjithë mbështetesit tanë,
  do të jemi një levë për ndryshimet politike në vend"

  Libra ne Twitter

  Informohu i Pari

  Regjistrohu për të marr lajmerimet i pari!