Editoriale

Zgjedhjet 2017, KQZ: Në bastionet e PS të Tiranës, Rama në humbje krahasuar me 2013

LIBRA kundër betonizimit të Tiranës nga Veliaj/ Kallanxhi ndërmerr nismën “E gjithë Shqipëria është Parlament” Ilir Sinanaj

KQZ: 77.38% e zgjedhësve shqiptarë nuk votuan për Edi Ramën - nga Ilir Sinanaj

Vetëm një vit e gjysëm më parë ne ishim dy deputetë të rebeluar dhe refuzues ndaj një mazhorance të votuar për ta parë Shqipërinë të rilindur. Por që rilindi vetëm abuzim, krim, korrupsion dhe mbyti demokracinë brenda një force politike, tek e cila kishim kontribuar dhe kishim besuar.