Editoriale

Ilir Sinanaj

Le t’ia nisim me një fakt tronditës! Në vitin 2015 dëmi ekonomik në Republikën e Shqipërisë i përllogaritur nga Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH) është rreth 940 milionë euro. Me dëm nënkupto: vjedhje, grabitje, abuzim. Të gjithë e dimë që KLSH auditon financat publike, e për rrjedhojë 940 milionë euro u janë marrë familjeve shqiptare. Po nga doli kjo shifër?

Përktheu: Ilir Sinanaj
Kryetar i Gjykatës së Lartë Roberts, Presidenti Carter, Presidenti Clinton, Presidenti Bush, Presidenti Obama, bashkatdhetarë Amerikanë, dhe popuj të botës: ju faleminderit.

Nga Astrit Hysi

E ndërtuar në vitin 1966, Rafineria e Fierit si një aset i rëndësishëm industrial përballet sot me falimentimin njëlloj si edhe Kombinati në Ballsh.

Përktheu Ilir Sinanaj Hungaria planifikon te fillojë një operacion ndëshkimor për veprimtarinë e paligjshme tek organizatat joqeveriare (OJQ) të lidhura me miliarderin Geroge Soros, tashmë që Donald Trump do të drejtojë Shtëpinë e Bardhë, sipas nënkryetarit të partisë së kryeministrit hungarez Viktor Orban.