Deklarata dhe Njoftime

3 vjet LIBRA! Të nderuar anëtar, sipantizant dhe miq të LIBRA. Më datë 1 Nëntor 2019, ora 18:30, në ambjentet e selisë LIBRA, organizohet koktej festiv me rastin e 3 vjetorit të themelimit të partisë Lista e Barabartë LIBRA. Jeni të ftuar të merrni pjesë