Deklarata dhe Njoftime

Vendim i Bërthamës

Në mbledhjen e saj të datës 24 Janar, Bërthama e LIBRAs vendosi:

Nga Matilda Terpollari
Partia Demokratike publikoi dje kopjen më të fundit që ajo po i bën gjithmonë e më shpesh  

Ditёt e fundit, vetё shteti ka folur pёr njё epidemi tё gripit qё natyrisht, e ka gjetur tё papёrgatitur shendetsinё rilindase.