Deklarata dhe Njoftime

Grabitja qindra miliona euro e Edi Ramës dhe Ilir Metës e faktuar nga BE, që ka ndikuar në varfërimin ekstrem të shqiptarëve

 

Analiza e deputetes Mimoza Hafizi për minimumin jetik

 

Ilir Sinanaj

 

Deputetja e LIBRA-s Mimoza Hafizi, gjatë fjalës së mbajtur në seancë plenare (09 mars 2017) ka bërë një analizë të minimumit jetik, si edhe të rëndësisë të futjes në legjislacion të minimumit jetik (nismë e LIBRA-s). Deputetja Hafizi foli edhe për lëvizjet penguese që qeveria ka ndërmarrë nëpërmjet ministrit të Financave për të mos lejuar zbatimin e minimumit jetik. Më tej deputetja e LIBRA-s shpjegon edhe ndikimin, që njohja në legjislacion të minimumit jetik, do të kenë në forcat ekonomike prodhues dhe krijuese të Shqipërisë. Ajo ka argumentuar edhe mënyrën sesi do të financohet minimumi jetik.

Flitet shume keto dite per mbetjet, nga media te huaja, nga portale, sigurisht jo nga qeveria.

LIBRA tani më pranë qytetarëve të Pogradecit.

Nga sot, hapet zyra e re e LIBRA në qytetin e Pogradecit.

Adresa Rruga e Xhamisë Lagjia 2