Deklarata dhe Njoftime

NGA MIMOZA HAFIZI Ka një kuriozitet të arsyeshëm, që e mirëkuptojmë, rreth financimit të LIBRAs.

Ditёt e fundit, vetё shteti ka folur pёr njё epidemi tё gripit qё natyrisht, e ka gjetur tё papёrgatitur shendetsinё rilindase.

Të dashur miq,

Dua t’ju uroj një vit të mbarë dhe sa më shumë paqe, harmoni dhe mirëqenie për gjithë familjen e madhe LIBRA.