Deklarata dhe Njoftime

APROVIMIN NGA GJYKATA E TIRANES. JEMI NJË ORGANIZATË LEGALE !

LIBRA është një organizatë politike tashmë e njohur nga ligji shqiptar. 

Gjykata e Tiranës ka njohur nëpërmjet vendimit të saj, LIBRA-n si parti politike, për të cilën deri tani kanë firmosur 5341 anëtarë, pavarësisht se si kufi regjistrimi i një subjekti politik duhen 3000 anëtarë. 

Zyrtarizimi si parti politike e Listës së Barabartë (LIBRA) pasohet me vendimin e parë të brendshëm më të rëndësishëm të kësaj force; zyrtarizimi i një forumi për të rinjtë LIBRA. 

Mimoza Hafizi

(Fjala sot në Parlament)

Po flasim për një hua në sektorin e prodhimit të energjisë elektrike, prandaj dua të fokusohem te çmimi i energjisë elektrike për konsumatorin shqiptar, që është ndër më të lartit në Europë, në raport me të ardhurat për frymë. Edhe në vlerë absolute, ai është më i lartë se shumë vende rrotull nesh.

 

DEKLARATË - nga MIMOZA HAFIZI

Sot ne dy deputetët LIBRA, pas një diskutimi të hapur lidhur me kauzën tonë të Minimumit Jetik, dorëzuam në Kuvend një nisëm ligjore.