Deklarata dhe Njoftime

 

DEKLARATË - nga MIMOZA HAFIZI

Sot ne dy deputetët LIBRA, pas një diskutimi të hapur lidhur me kauzën tonë të Minimumit Jetik, dorëzuam në Kuvend një nisëm ligjore.

Sot në orën 18:00, në selinë e LIBRA-s zhvillohet një takim me të rinj që punojnë në Call Center, si dhe me administratorë të këtyre bizneseve në vendin tonë. 
Ky do të jetë një diskutim mbi zhvillimet e fundit që prekin këtë sektor, veçanërisht lidhur me ligjin që mund të miratojë Senati në Itali, çka rrezikon më tepër se 20 mijë vende pune në Shqipëri. 
Të gjithë të rinjtë , që punojnë në këto qendra, janë të ftuar të marrin pjesë në këtë takim të hapur, me idete e sugjerimet e tyre për situatën ku ndodhemi, si dhe çdo shqetësim tjetër të mundshëm.

Jeni të mirëpritur!

Adresa . Rr Sami Frashëri nr5 Tiranë

Deklaratë nga Z.Ben Blushi,

Jam sot këtu për të shprehur qëndrimin e LIBRAs, sa i takon procesit të hapjes së negociatave për antarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

I dashur mik, anëtar i LIBRA,

 

Në çdo cep të vendit tonë, të gjthë anëtarët e LIBRA kujtojnë trimërinë dhe vizionin e patriotëve shqiptarë, që u bashkuan dhe luftuan për të shpallur pavarësinë dhe lindjen e një kombi të lirë.