Ben Blushi

Po flitet shumë këto ditë per diasporën. Po çfarë është  diaspora?

Në rastin e Shqipërisë është një diell që na ngroh më pak se ҫ'e lejojmë. Nëse nuk do të ishte diaspora dhe kontributi ekonomik i emigrantëve, Shqipëria do ishte një vend shumë më i varfër.