Ilir Sinanaj

Ndërsa Kryeministri Edi Rama po përpiqej të merrte meritat e rrugëtimit evropian të Shqipërisë në seancën paralamentare (22 dhejtor 2016) më erdhi në mendje një analizë, ku flisja për ata që kanë punuar vërtetë për rrugëtimin evropian të Shqipërisë. Shqipëria sapo kishte marrë statusin e vendit kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Artur Zheji

Shqipëria ka pak ose aspak shpresë, që të jetë sot e nesër një vend i jetueshëm. Kryesisht për faj të shqiptarëve sigurisht. Tani jemi në fundjavë dhe Aeroporti te salla Vip, është plot me politikanë dhe familjet e tyre, që nisen në Vjenë, Londër, Paris dhe edhe më larg akoma vendeve egzotike ose lluksoze.