Ngjarje

Ilir Sinanaj

Edhe pse ka vetëm më pak se dy muaj që është hapur, faqja zyrtare e Listës së Barabartë (LIBRA) www.libra.al është faqja politike online më e vizituar e shqiptarëve. Këto janë të dhënat e www.alexa.com, faqe kjo që specializohet në renditjen e faqeve të ndryshme të internetit nga e gjithë bota, sipas vizitave që ato kanë.

Ilir Sinanaj

Çështjes problematike që po u rrezikon jetën qytetarëve të Zharrëzës, e cila po bojkotohet nga media-fason e financuar nga koalicioni “rilindje”-LSI-PD, po i kushtohet një vëmendje të veçantë jo vetëm nga organizata e lëvizjes LIBRA në Fier, por nga të gjitha degët e saj anembanë Shqipërisë.

Ilir Sinanaj

Anëtarët e Listës së Barabartë (LIBRA) përfshirë dhe deputetin e kësaj lëvizjeje, Ben Blushi, biseduan me qytetarët e Zharrëzës në grevë urie për padrejtësive të kryera ndaj tyre nga veprimtaria e “Bankers Petrolium” në bashkëpunim me koalicionin ndër vite të kastës së vjetër politike, që nga koha e qeverisjes së Partisë Demokratike e deri tek ajo e tanishme “rilindje”-LSI. Këtë fakt e pohuan edhe qytetarët e Zharrëzës. Qytetarët në grevë e mirëpritën intelektualin Ben Blushi, i cili në emër të LIBRA-s e vlerësoi qëndresën e tyre dhe u siguroi atyre, që strukturat e LIBRA-s po punojnë në konkretizimin e një zgjidhjeje për qytetarët e Zharrëzës.

 

Libra.al 

 Anëtarë të shumtë të Listës së Barabartë nga e gjithë Shqipëria janë angazhuar për të 

hetuar dhe zbardhur padrejtësinë që po kruhet ndaj banorëve të zonës së Fierit për vite me 

radhë, që përkon me veprimtarinë e kompanisë “Bankers Petroleum”. LIBRA të Fierit 

janë angazhuar në terren për të qenë krah për krah qytetarëve. Gjithashtu qytetarët i janë 

përgjigjur pozitivisht angazhimit të lëvizjes LIBRA-s, duke shprehur besim të plotë tek 

kjo lëvizje. Në bashkëpunim me qytetarët, LIBRA vjen me disa kërkesa urgjente për 

qeverinë në lidhje me veprimtarinë e “Bankers Petroleum” ndër vite.