Ngjarje

Ilir Sinanaj

Edhe pse ka vetëm më pak se dy muaj që është hapur, faqja zyrtare e Listës së Barabartë (LIBRA) www.libra.al është faqja politike online më e vizituar e shqiptarëve. Këto janë të dhënat e www.alexa.com, faqe kjo që specializohet në renditjen e faqeve të ndryshme të internetit nga e gjithë bota, sipas vizitave që ato kanë.

Faqja libra.al, në një kohë rekord ka tejkaluar ndjeshëm faqet online të partive të vjetra si ajo e Partisë Demokratike, “rilindjes” dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim. 

Sekreti i suksesit? Një punë e përkushtuar e të gjithë anëtarëve të LIBRA-s, që denoncojnë problematika të ndryshme, liria e të shprehurit për problematike dhe çështje reale që ka interes publik dhe persona të përkushtuar, që faqja www.libra.al , të jetë një tribunë e progresit dhe mendimit përparimtar.

Më poshtë të dhënat e marra në date 28 dhjetor 2016