Ngjarje

Sot paradite ne seline e LIBRA-s, z. Ben Blushi u takua me Ambasadorin britanik ne Tirane, Sh.T.Z. Norman Duncan. Ambasadori i shprehu z. Blushi urimet e tij per iniciativen e re politike, qe ai perfaqeson, te cilen e vleresoi si nje hap te ri drejt demokratizimit te jetes politike ne vend dhe rritjes se angazhimit te qytetareve ne kete drejtim.

Ergest Lekdushi

Ti që pret të festosh fundin e vitit në vendin e punës; Ti që shpreson që për pak vite do kesh një shtepi dhe familje  tënden; Ti operator që me arritjen e target-it  do shijosh pak nga rinia e bllokut. Ti operator që mban dhe familjen me ato pak lek që të mbeten nga shpenzimet e Tiranes, ku qeraja, dritat, uji, taksat, ushqimi të detyron shpesh herë të marresh edhe Lek borxh. Po të drejtohem ty operator, kësaj here ki pak durim të më degjosh, Ti nuk do të ma mbyllesh telefonin. 

Elton Dono

Udhëtuam dje drejt Matit dhe Kamzës ku takuam disa prej anëtarëve më të zellshëm Libra.  Sigurisht nuk janë të shumtë në këtë fazë organizimi ku ndodhemi, por janë të pastër, të ndershëm, me vlera e dëshirë për të ndryshuar njëherë e mirë realitetin ku ndodhemi. 

Ilir Sinanaj
 
Për t’u anëtarësuar në Bashkimin Evropian Shqipëria duhet të plotësojë 5 prioritetet. Por cilat janë ato? Sipas VKM nr. 404, datë 13.5.2015 “Për miratimin e Planit Kombëtar për Integrimin Evropian 2015 – 2020”, 5 prioritetet janë: