Ngjarje

Ilir Sinanaj

Në Shqipëri raporti i vdekshmërisë së grave si pasojë e ndërlikimeve shëndetësore, gjatë ose pas shtatzënisë është 29 në 100 mijë gra. Kjo është statistika zyrtare e raportit Ëorld Health Statistics (Statistikat Botërore të Shëndetësisë) për vitin 2016 të “Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH)”.

Mbrëmë u miratua koncesioni i radhës nga Rilindja, ai i laboratorëve.

Pasi i dha një privati të vetëm 120 milion € e Check-Up, 100 milion € për sterilizimin, 86 milion € per dializën, Rilindja vulosi dje në Parlament 65 milion € për koncesionin e laboratorëve.

Si përkthehet kjo për popullin?

Ilir Sinanaj

E shtunë (17 dhjetor)! Dita ime e pushimit. Isha si gjysmë me grip. Pak ditë më parë, gjatë javës, kishim folur me disa miq të LIBRA-s për të shkuar në Vlorë për të marrë pjesë në takimin me qytetarë të lirë dhe ta angazhuar të këtij qyteti.