Blog

Te dashur miq dhe anetare te Libra me kenaqesi ju informojme se Libra eshte drejt mbylljes se procesit te listave per kandidat dhe do ti dorezoj ne KQZ brenda afatit qe parashikon kushtetuta pasi LIBRA sic e ka shprehur gjithmone do te marr pjese ne zgjedhje.Libra hyne ne zgjedhje per here te pare.

Nga Jak Perpalaj

Pranvera e ngrirë e Shqipërisë

KOHA

Koha është ngarkuar tepër rëndë

Jepjani dorën ndershmërish

Merrini nga supet ç‘mund të ngreni vetë.

Ndihmojeni të shkundet

T’i hedhë përtokë

Nga Xhesjon Pitomina

Une qe po shkruaj jam nje i ri student i cili ndihem teper i lumtur kur shoh se si politikanet tane te dashurit nuk flejne naten gjume duke menduar per problemet e popullit.Dhe a e dini cfare me ndodhi kohet fundit po jua tregoj tani: