Blog

Ngjyrat shpjegojnë gjithçka! Si të kuptojmë Ramën, Berishën, Metën apo Blushin në bazë të ngjyrave të partive të tyre.  

Demokracia ne Aksion, një term ndoshta i dale nga moda dhe nuk di të them me siguri nëse është më demode Demokracia apo Aksioni?

Në këto 25 vjet na kanë  bërë të besojmë e të marrim për të mirëqënë shumë gjera.

Për çdokënd nga ne është tashmë e qartë se vërshimet  dhe përmbytjet qofshin këto urbane apo jo, po 

përsëriten thuajse çdo vit që prej 2010. Disa herë fatale, por në të gjitha rastet me një kosto shumë të 

lartë sociale dhe ekonomike.

44.000

250.000

491.414

832.000

Nuk janë thjesht numra , janë njerëz.

Nuk janë thjesht, ca njerëz.

Janë shqiptarë.