Blog

Nga Daniel Shahollari 

Zharreza 2!

Nje jave me pare ne fshatin Lumalas,5 km afer qytetit te Korces ka ndodhur nje shperthim dinamiti nga nje subjekt Gurore , i cili pervec tmerrit qe ju shkaktoi banoreve ka demtuar shume shtepi te ndodhura prane vendin te shperthimit.

Nga Ilir Sinanaj   Kompania ndërkombëtare e vlerësimeve financiare “Standard and Poor’s” ka publikuar raportin e radhës për vlerësimin e financave shqiptare, duke u dhënë atyre notën “B+”. Edhe pse ku vlerësim është cilësuar si pozitiv nga politikanë të ndryshëm, në përcaktimin e kompanisë Standard and Poor’s”, nota “B” do të thotë se investimi ende cilësohet me risk të lartë. 

Nga Albert Lleshi

Falenderoj përzemërsisht të gjithë votuesit e mbështetësit e LIBRA-s. Ishte një sfidë e bukur që më dha emocione si asnjë herë tjetër. Sfidë që do të shërbejë si model për të gjitha partitë e tjera për shkallën e transparencës dhe gjithëpërfshirjes së anëtarëve. Përdorimi i rrjeteve sociale më dha mundësinë për të shpalosur më hapur mendimet dhe

Nga Ervis Shehu  

Termi VETËGJYQËSI është shumë i njohur për shqiptarët , pasi për çdo ditë kemi “vetëgjyqësi” apo vrasje nëpër gjithë qytetet e Shqipërisë . Dhe të duket sikur në këtë shtet kaq të vogël në mes të Europës ,dhe sigurisht një komb i cili ka një histori të lashtë dhe të lavdishme si një nga popujt e parë të Ballkanit dhe jo vetëm , ekziston akoma kjo “semundje” e cila duket se eshte ulur kembekryq ne vendin tone.