Sot dhe nesër zhvillohen zgjedhjet e brendshme në LIBRA. E gjithë anëtarësia LIBRA është ftuar të votojë për Bërthamën e saj me 30 anëtarë dhe për Kryetarin. Këto zgjedhje janë realizim i një demokracie të drejtëpërdrejtë në LIBRA.

Sikurse shumë prej kanë marrë informacion nëpërmjet adresës së tyre elektronike, nëpërmjet website të LIBRA dhe faqes zyrtare të Lëvizjes tonë të përbashkët politike në facebook, LIBRA është duke organizuar zgjedhjet e para të brendshme për Kryetarin e LIBRA dhe për 30 anëtarët e Bërthamës se saj qendrore.