Sot në orën 18:00, në selinë e LIBRA-s zhvillohet një takim me të rinj që punojnë në Call Center, si dhe me administratorë të këtyre bizneseve në vendin tonë. 
Ky do të jetë një diskutim mbi zhvillimet e fundit që prekin këtë sektor, veçanërisht lidhur me ligjin që mund të miratojë Senati në Itali, çka rrezikon më tepër se 20 mijë vende pune në Shqipëri. 
Të gjithë të rinjtë , që punojnë në këto qendra, janë të ftuar të marrin pjesë në këtë takim të hapur, me idete e sugjerimet e tyre për situatën ku ndodhemi, si dhe çdo shqetësim tjetër të mundshëm.

Jeni të mirëpritur!

Adresa . Rr Sami Frashëri nr5 Tiranë

I dashur mik, anëtar i LIBRA,

 

Në çdo cep të vendit tonë, të gjthë anëtarët e LIBRA kujtojnë trimërinë dhe vizionin e patriotëve shqiptarë, që u bashkuan dhe luftuan për të shpallur pavarësinë dhe lindjen e një kombi të lirë.