Deklarata dhe Njoftime

Koordinatoret e rinise ne Libra, u mblodhen te Dielen ne oren 17:30, dt 13 Nentor, per te diskutuar mbi funksionimin e struktures me te re.

Jane 32 koordinatore per qytetin e Tiranes, te cilet do te ngrene anetaresine e Libras ne cdo universitet.Ne mbledhjen e djeshme ata moren disa vendime. Te hartojne manifestin e rinise. Te propozojne emrin, te cilin do te mbaje ky grupim rinor, si dhe te shtojne rradhet e tyre. Per kedo te ri,  qe deshiron te behet pjese e koordinimit te grupimeve rinore, qe do te jete pjese e takimeve te koordinatoreve te rinise,  selia e Libras eshte e hapur. Libra ju fton te jeni anetare dhe koordinues te saj.