Deklarata dhe Njoftime

MIRATOHET STATUTI DHE BERTHAMA LIBRA. Siç ishit njoftuar prej ditësh, sot u mbajt mbledhja e Forumit Libra në Tiranë. Anëtarët e Forumit votuan ndryshimet e propozuara te Statutit si dhe zgjodhën anëtarët e Bërthamës. Procesi i votimit vazhdon. Pas pak do behet publike lista e Bërthamës.