Blog

Nga Aida Hoxholli Të hysh në politikë për të mbushur xhepat, është dicka shumë e ulet,nuk je politikan por grabitës dhe hajdut i kollarisur , t’i hysh politikës është një punë me nder sepse je një njeri i nderuar dhe besuar nga njerëzit ,dhe përpara këtij besimi që të jepet nuk ka vlerë paraja. Ata që e kanë bërë kanë humbur besimin dhe mirënjohjen e popullit, kanë fituar vetëm përçmimin e tij. Filloni besoni dhe ju , që të gjithë bashkë mund të ndryshojmë, çdo sistem , ligj kushtetute ,...etj. Nuk ndodhin ndryshimet duke bërë sehir, të gjithë duhet të vendosim një gur për të bërë ndryshimin e madh . Ne nje vend ku sundon krimi , korrupsioni ,ku drejtojne injorantet ,ku ligjet i bejne analfabetet dhe kriminelet ,dhe vendet e punes zihen nga njerez te aferm te ketyre njerezve qe na perfaqesojne ne pushtet , dhe lihen pa pune me mijera studente te diplomuar ne universitete prestigjoze ne bote , dhe punojne ne call center , studiues me mastera dhe doktoratura ,eshte kulmi i abdsurditetit. Nje shtet qe nxjerr nga burgu , te burgosur ordinere per te vjedhur zgjedhjet , eshte nje shtet mafioz . Ne Shqiperi eshte instaluar nje regjim partiak dhe kriminal, jo nje shtet i se drejtes , i mundesive dhe mireqenies per te gjithe . LIBRA na i jep kete mundesi ,te ndahemi nga kjo klike korruptive dhe kriminale dhe te ndertojme nje Shqiperi moderne. NE kemi mundesi ta bejme kete ndryshim , te punesohen njerezit sipas meritokracise,te modernizohet sistemi shendetsore ,ku mjeku dhe pacienti te jene te vleresuar ,ti japim arsimit nje profil perendimor me mesues cilesor dhe te paguhen denjesisht , ti kthejme dinjitetin intelektualit, sipermarrjes, medias se ndershme ,te nxjerrim nga politika injorantet , kriminelet , arrogantet ,korruptuarit te papergjegjshmit . Eshte e lehte te largohesh ,eshte e lehte te thuash qe ky vend nuk behet , por cdo qytetar ka nje pergjegjesi , pasi ka lindur dhe rritur ne kete vend..Ne mund ti themi Stop kesaj pakice politike qe po na rrenon Me LIBREN mundemi , te gjithe bashke mund ta bejme . Per nje Shqiperi me cilesi ajri me te paster dhe kualitative per femijet tane . Per nje rini ku fjala oportunitet dhe merite individuale jane moto e Libres Per nje shoqeri ku shtresa e mesme te jete promotori i ekonomise shqiptare LIBRA do jete avokati fanatik i shtreses ne nevoje dhe minimumit jetik LIBRA dhe biznesi do jene ne solidaritet ,ku biznesi te bej biznesin dhe shteti te bej shtetin , ku biznesi te mos shikohet si armiku i ekonomise per mbushjen e arkes se shtetit Prandaj une besoj ke Libra dhe ju duhet te besoni . 2017 ne kemi nje shans per te bere keto ndryshime dhe kush beson Libren do te arrijme te bejme kete ndryshim per Shqiperine dhe per brezat qe po vijnë.