Ngjarje

Pika 1 e Programit LIBRA - MINIMUMI JETIK

Sot 400 mijë shqiptarë jetojnë vetëm me 400 lekë të vjetra në ditë. Edhe po aq të tjerë jetojnë me më pak se 2000 lekë të vjetra në ditë, që nuk mjaftojnë as për t’u ushqyer me kaloritë jetike dhe as për një strehë, disa veshje e nevoja minimale sociale.