Demokracia ne Aksion, një term ndoshta i dale nga moda dhe nuk di të them me siguri nëse është më demode Demokracia apo Aksioni?

Në këto 25 vjet na kanë  bërë të besojmë e të marrim për të mirëqënë shumë gjera.