Është vërtët e pafalshme  që një drejtues institucioni që xhiron paratë e shendetsisë në atë zonë, të zgjidhet me militantizëm dhe të hiqet me militantizëm.

Përfaqësuesit e Komunitetit shqiptar në Greqi si dhe shumë emigrantë që ishin përgatitur për të marrë pjesë individualisht në Samitin e Diasporës, organizuar nga qeveria shqiptare dhe që do të zhvillohet në Tiranë, më 19-20 nëntor, shprehin pakënaqësinë në lidhje me organizimin dhe përfaqësimin e tyre në këtë Samit.