Nga Maliq Manuka Jam një qytetar nga Peshkopia, jam prej 19 vitesh votues i PD-së dhe jam plotësisht i zhgënjyer nga mënyra si funksionon, u anëtarësova te LIBRA për vetë arsyen, se programi në këtë parti më duket më i mirë dhe që ngre në majë hallet e popullit.

Nga Ferdinando Deda Në rradhë të parë do doja t’u përshëndesja përzemërsisht. Unë jam një djalë që për momentin banoj në Itali. Gjithsesi do bëj çmos që vota e familjes sime të shkojë për juve që po i tregoni realitetin shqiptarëve. Në të vërtetë ne të gjithë e dimë realitetin por se di pse nuk e pranojmë. Idetë e mia janë disa por do doja t'iu shprehja më të rëndësishmet: