Të dashur LIBRA,

Duke ju falenderuar për mbështetjen, duam t’ju informojmë se në vetëm tre javë kemi arritur të bëhemi afërsisht 4000 anëtarë të rregjistruar online, përmes faqes sonë libra.al, si dhe mijëra të tjerë të anëtarësuar me formularët tanë në letër, të cilët mund t’i shpërndajë edhe secili prej jush.

Ishte data 31 Tetor, kur vendosëm të hapnim faqen zyrëtare të LIBRA në Facebook, një ditë përpara eventit të datës 1 NËNTOR, ku gjithë puna e shumë muajve e shumë personave të lirë do të merrte jetë.