Blog

Nga Aldi Gjata Jam banor i fshatit Hoçisht në rrethin Devoll, por prej 2 vitesh jetoj në SHBA.

Nga Aida Hoxholli Të hysh në politikë për të mbushur xhepat, është dicka shumë e ulet,nuk je politikan por grabitës dhe hajdut i kollarisur , t’i hysh politikës është një punë me nder sepse je një njeri i nderuar dhe besuar nga njerëzit ,dhe përpara këtij besimi që të jepet nuk ka vlerë paraja.

Nga Alajd Alla Eshtë e dhimshme kur humbet një jetë. Akoma më e dhimshme është kur kjo jetë është e re.

Nga Viola Guri Po sot Shqipni, pa m'thuej si je? Ja pra pyetja që akoma i bëjmë vetes dhe Shqipërisë është e njëjta, si para 100 vitesh si sot.