Blog

Nga Lisian Kola Quhem Lisian Kola dhe jam emigrant në Itali (Milano). Idea ime për Libra: diaspora të ketë 4 ose 5 kandidatë për zgjedhjet 2017. Dhe mund të kandidojë çdo person i thjeshtë që mund të afrojë 1000 mijë anëtarë të rinj në Libra.

Nga Ferdinando Deda Në rradhë të parë do doja t’u përshëndesja përzemërsisht. Unë jam një djalë që për momentin banoj në Itali. Gjithsesi do bëj çmos që vota e familjes sime të shkojë për juve që po i tregoni realitetin shqiptarëve. Në të vërtetë ne të gjithë e dimë realitetin por se di pse nuk e pranojmë. Idetë e mia janë disa por do doja t'iu shprehja më të rëndësishmet:

Nga Maliq Manuka Jam një qytetar nga Peshkopia, jam prej 19 vitesh votues i PD-së dhe jam plotësisht i zhgënjyer nga mënyra si funksionon, u anëtarësova te LIBRA për vetë arsyen, se programi në këtë parti më duket më i mirë dhe që ngre në majë hallet e popullit.

Nga Enxhi Hysa Jam në vitin e tretë dhe studioj në Fakultetin e Shkencave Politike Juridike.