Blog

Anonim nga Burreli

Në qoftë se shpeshherë vihet në dukje dhuna në shkolla apo shoqërinë shqiptare në tërësi, rezulton se rastet e dhunës pavarësisht sensibilizimit jo vetëm që nuk janë pakësuar, por janë shtuar. 

Nelson Sinanaj

Pa dyshim janë shumë , por ato që po bëhen akoma edhe më shumë shqetësuese nga dita në ditë janë arsimi dhe punësimi.

Nga Zylfi Buci

Analizimi i kësaj çështje duhet të ndërtohet në dy dimensione: së pari, sa aktiv janë të rinjtë, sa e ngrenë zërin për problematikat që hasin cdo ditë?

Quhem Xhulio Begolli dhe jam student në vitin e tretë në Universitetin Bujqësor të Tiranës në degën e menaxhim agrobiznesit.