Blog

Gjergj Vukzaj

Më në fund kemi një dritare  ku ne mund të shfaqim idetë dhe mendimet tona dhe ato mund të dëgjohen,dhe ajo është dritarja e madhe e Libras.

Kristina Murati

Më bëri shumë përshtypje dhe me kënaqësi them, përshtypje për mirë, kur në murin e një shkolle 9-vjeçare, në qytetin e Korçës, lexova: “Fëmijët duhet të mësojnë si të mendojnë, jo çfarë të mendojnë.”

Denis Hysenbegasi

Duke ditur se ditën e diel u zhvilluan zgjedhjet në Maqedoni më është dukur shumë interesante pse askush në Shqiperi nuk flet për to?