Blog

Aida Hoxholli

Kur vendosa të isha pjesë e kësaj nisme idesh, vlerash, parimesh dhe mbi të gjitha bashkimi njerëzish, synimi ishte ta shikoja veten për një moment jashtë politikës së përditshme, asaj mbytëse, asaj të ditës së enjte në Parlament.

Dëshira për të qënë pjesë e një rrugëtimi politik, ka qënë një ndër ëndrrat që më ka shoqëruar qysh nga adoleshenca.