Blog

Nga Enea Tane I dashur popull, pse s’ju bën përshtypje më asgjë, ku jeni ju që po vuani kaq shumë.

Nga Jolanda Ymeri Në ditë të tilla kur temperaturat shënojnë me minus , mesa duket ka ngrirë edhe solidariteti ynë si shoqëri për ta kthyer kokën drejt atyre që nuk kanë as një çati mbi kokë, një vakt për të ngrënë apo një batanije për të hedhur shpatullave.

Nga Drini Brokaj Kurajo në këto ditë të ftohta dhe kaq të vështira për të gjithë ne.

Nga Meti Koçi Arsimi çelësi kyc drejt të ardhmes për vendin tonë, por ç’thuhet vallë për ecurinë ndër vite?