Editoriale

Elton Dono

Nuk është mbushur java që Senati italian kaloi me votë ligjin e ri që rregullon tregun e bizneseve Call Center që veprojnë brenda apo jashtë territorit italian. Ligji ishte miratuar më parë nga Parlamenti italian, pas muajsh të tërë diskutimesh, e tashmë pritet të hyjë në fuqi shumë shpejt. 

Nga Ilir Sinanaj

Një nga periudhat më të bukura të punës sime si gazetar ka qenë një përiudhë, ku kam punuar viteve 2013-2014 tek gazeta “Shqiptarja.com”. Ishim një grup i shkëlqyer nga ku mësova shumë dhe u rrita profesionalisht.  Pavarësisht gazetarëve profesionistë, me të cilët pata kënaqësinë të punoja, kjo gazetë simpatike nuk ishte aq e madhe sa për të plotësuar nevojat e mia publicistike dhe gazetareske.

Italia dhe Europa do mbeten sërish në pasiguri dhe mjegull. Referendumi për kufizimin e kopetencave kushtetuese të Senatit u rrëzua nga afro 60 për qind te votuesve, duke marrë me vete Qeverinë e Matteo Renzit.