Deklarata dhe Njoftime

Mimoza Hafizi

(Fjala sot në Parlament)

Po flasim për një hua në sektorin e prodhimit të energjisë elektrike, prandaj dua të fokusohem te çmimi i energjisë elektrike për konsumatorin shqiptar, që është ndër më të lartit në Europë, në raport me të ardhurat për frymë. Edhe në vlerë absolute, ai është më i lartë se shumë vende rrotull nesh.

 

DEKLARATË - nga MIMOZA HAFIZI

Sot ne dy deputetët LIBRA, pas një diskutimi të hapur lidhur me kauzën tonë të Minimumit Jetik, dorëzuam në Kuvend një nisëm ligjore.

Zyrtarizimi si parti politike e Listës së Barabartë (LIBRA) pasohet me vendimin e parë të brendshëm më të rëndësishëm të kësaj force; zyrtarizimi i një forumi për të rinjtë LIBRA. 

Deklaratë nga Z.Ben Blushi,

Jam sot këtu për të shprehur qëndrimin e LIBRAs, sa i takon procesit të hapjes së negociatave për antarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.