Bëhu pjesë e lëvizjes tonë.

Nga Vathi Sina Prej kohësh në Shqipëri nuk ndjehet më aroma e festave të fundvitit. Nuk është më gëzimi i 5 viteve...
Nga Bleona Bodi Ditët e para të dimrit, tashmë janë bërë pjesë e stinës që e karakterizon. Duke marrë parasysh...
Nga Mehmet Koçi Liberalizimi përpara disa viteve të arsimit të lartë pati të mirat dhe këqijat e veta , rriti numrin...
Nga Floriana Mazrreku Të rinjtë shqiptarë sot përballen me probleme të shumta dhe ndihen të diskriminuar pavarësisht...

MISIONI& VIZIONI

NDRYSHIMI QE NE DUAM

"Ne vijmë si një mundesi për fuqizimin e lëvizjes popullore
dhe të vetë qytetarit.
Së bashku me gjithë mbështetesit tanë,
do të jemi një levë për ndryshimet politike në vend"

Takimet E Ardhshme Bëj Diferencën

Mos lerë askënd të jetë zëri jot!
Kërko dhe bëj diferencën!

    Behu Pjese

    Libra ne Twitter

    Informohu i Pari

    Regjistrohu për të marr lajmerimet i pari!