Bëhu pjesë e lëvizjes tonë.

Quhem Xhulio Begolli dhe jam student në vitin e tretë në Universitetin Bujqësor të Tiranës në degën e menaxhim...
Anonim nga Hasi Jam një i ri nga Hasi ,deri dje përkrahës i Partisë demokratike tani kam vendosur të jem anëtar i...
Entela Laboviti Emri im është Entela Laboviti dhe profesioni im është mësuese dhe punoj prej 10 vjetësh si mësuese në...
  Miqesisht E.G, nje i ri i LIBRA nga Vlora Behu dhe ti Libra . Është koha jote, është koha jonë
  DEKLARATË - nga MIMOZA HAFIZI Sot ne dy deputetët LIBRA, pas një diskutimi të hapur lidhur me kauzën tonë të...

MISIONI& VIZIONI

NDRYSHIMI QE NE DUAM

"Ne vijmë si një mundesi për fuqizimin e lëvizjes popullore
dhe të vetë qytetarit.
Së bashku me gjithë mbështetesit tanë,
do të jemi një levë për ndryshimet politike në vend"

Takimet E Ardhshme Bëj Diferencën

Mos lerë askënd të jetë zëri jot!
Kërko dhe bëj diferencën!

    Behu Pjese

    Informohu i Pari

    Regjistrohu për të marr lajmerimet i pari!